Vi har valgt at følge myndighedernes opfordring til at vi danskere undgår at forsamles i større antal. Biografen holder derfor lukket indtil andet forlyder her på hjemmesiden. For at læse mere klik da her...
Strandvejen 47
3390 Hundested
00000000

lørdag 16. maj

Smerte og Ære


D

  lørdag 16. maj

  1t 53min

  Anbefalet over 7 år

  Smerte og Ære

  15:00
  D - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  D
  I samarbejde med Halsnæs Filosoferer viser vi Aldomovars film, "Smerte og ære"", og samtaler bagefter om filmens filosofiske temaer - herunder om fortidens valg.

  Pedro Almodóvars seneste film er en i høj grad selvbiografisk film, der handler om en aldrende instruktør, der befinder sig i en menneskelig og karrieremæssig krise.

  Instruktøren, Salvador, står foran at skulle vise en af sine gamle film i det lokale cinematek, og derfor tager han kontakt til filmens hovedrolle, Alberto, for at få ham til at præsentere visningen til publikum. Men de to aldrende mænd har ikke set hinanden siden premieren for 32 år siden, og instruktørens gensyn med skuespilleren river op i fortidens mørke og uafsluttede kapitler.

  Salvador reflekterer nu over de valg, han har truffet livet igennem, mens fortiden og nutiden falder sammen omkring ham.

  I hovedrollerne er gamle kendinge fra Almodóvars film: Penelope Cruz og Antonio Banderas.

  Se yderligere omtale på http://xn--halsnsfilosoferer-vrb.dk/filosofi-film-foraaret-2020/ og på https://www.kino.dk/film/s/sm/smerte-og-aere
  Biografpremiere: Torsdag 5. december
  Instruktion: Pedro Almodovar
  Skuespillere: Antonio Banderas, Penelope Cruz, Leonardo Sbaraglia, Cecilia Roth, m.fl.
  Spilletid: 01:53
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  lørdag 20. juni

  To minutters stilhed


  D