Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Cliff Richard The Great 80 Tour 2020 - November
Koncert/musikdokumentar
Cliff Richard The Great 80 Tour 2020 - November

Cliff Richard The Great 80 Tour 2020 - November

Koncert: Cliff Richard The Great 80 Tour 2020 – 120 minutter ex. pause.

Oplev Sir Cliff Richard på en kæmpe turné for at fejre sin 80-års fødselsdag og en glitrende musikkarriere, der strækker sig over seks årtier.
Med udgivelsen af sin debut-single, Move It, steg Richard til superstarstatus, da den nåede nr. 2 på hitlisterne, hvor den opholdt sig i 17 uger. Han fik sin første nr. 1 med sin femte single, Living Doll , i 1959, som blev den mest solgte single i det år. Fra da af kunne hans karriere prale af fortløbende singler, en optagelse i Eurovision Song Contest og et ridderkors.

Blandt en række succeser har Cliff svimlende solgt over 250 millioner albums på verdensplan, fjorten nr. 1 singler og syv nr. 1 album samt stor succes inden for film, musicals og tv. Han adskiller sig også ved at være den eneste kunstner, der har opnået britiske nummer 1 fem år i træk og at nå nr. 1 med to forskellige versioner af den samme single med Living Doll genoptaget til Comic Relief med rollebesætningen af The Young Dem.