Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Jazznæs 2022
Jazznæs
Jazznæs 2022

Jazznæs 2022

Hans Ulrik og Frans Bak har været venner og spillet sammen både som duo og i hinandens projekter gennem de sidste 30 år. For nylig havde Frans skrevet en række numre af meditativ karakter og med klare melodier. Da han spillede dem for Hans var det oplagt at de skulle danne grundlaget for et fælles projekt. Et projekt hvor de dyrkede det afdæmpede univers. Undervejs i projektet udkom bogen ”En Linje i Verden” med Henrik Saxgrens fantastiske billeder fra vestkysten – som netop indrammer det meditative og afdæmpede. Den blev en stor inspirationskilde – og da Frans tidligere har lavet musik til Saxgrens fantastiske billeder fra Grønland der er udkommet som bogen ”Ultima Thule” var den fælles fascination skabt – og et nyt projekt har set dagens lys.

Hans Ulrik og Frans Bak spiller koncert mens Henrik Saxgren viser sine billeder – inspirationen kommer til at gå begge veje. Der vil være en afdeling der fokuserer på billeder fra ”En Linje i Verden” og en fra ”Ultima Thule” – og Henrik Saxgren vil også fortælle om sine billeder....

Line up:
Frans Bak – klaver
Henrik Saxgren – foto
Hans Ulrik - saxofon